Ilmoittautuminen – muskari

Muskariryhmät muodostetaan ilmoittautumisten perusteella vauvoista 5-6 vuotiaisiin. Ryhmän toteutuminen edellyttää vähintään viittä (5) osallistujaa / ryhmä. Jos jokin ryhmä ei toteudu, ilmoitetaan siitä ilmoittautuneille sähköpostitse ennen ryhmän alkamista.

Huomioithan, että lomakkeen lähetettyäsi varaamme teille paikan ryhmässä, ellei ryhmä ole jo täynnä. Ilmoitamme kaikille lomakkeen täyttäneille erikseen jos ryhmä on täynnä tai ei toteudukaan.

Ilmoittautuminen on sitova, eli osallistumismaksu laskutetaan siinäkin tapauksessa, ettet pääsisikään osallistumaan ryhmään. Tee siis päätös ennen lomakkeen lähettämistä.

Täytäthän kaikki kohdat huolellisesti. Laitathan sähköpostin kohdalle sellaisen osoitteen, jota luet aktiivisesti. Jos vahvistusviestiä ei näy, tarkasta myös Spam-kansio ja poista Spam-merkintä saapuneesta sähköpostista.
* = vaadittu

Toimitusehdot

Tutustuminen, ilmoittautuminen ja tuntien peruuttaminen

Oppilaat otetaan sisään ilman pääsykokeita ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaita paikkoja voi kysellä ympäri vuoden.

Muskariin voi tulla tutustumaan maksutta ”Muskaripäivä” -tapahtumassa, joka pidetään ennen ryhmien alkamista aina lukukauden alussa. Tapahtumasta ilmoitetaan koulun nettisivuilla ja somessa (facebook, instagram).

Muskariin ilmoittautuminen on sitova koko lukukauden ajaksi.

Jos oppilaspaikka perutaan kesken lukukauden, veloitamme maksun kokonaisuudessaan. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä. Myöskään lahjakortin käyttämättä jääneitä tunteja ei hyvitetä.

Maksu suoritetaan kertamaksuna lukukauden alkaessa. Lasku lähetetään sähköpostitse tai postitse. Maksua ei palauteta peruutuksen vuoksi.

Poissaolot

Opettaja korvaa poissaolonsa joko pitämällä tunnit erikseen ilmoitettavana ajankohtana tai järjestämällä sijaisen. Korvaustunteja voidaan pitää myös esim. viikonloppuisin tai lukuvuoden päätteeksi.

Opettajan poissaoloista ilmoitetaan oppilaalle tekstiviestillä. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan yhteystietojen muutoksesta musiikkikoululle.

Oppilaan poissaoloja ei korvata. Poikkeuksena erikoistapaukset, kuten esim. tapaturmat ja pitkäaikaiset sairaudet.

Jos oppilaspaikka perutaan, maksettuja maksuja ei palauteta. Erikoistapaukset käsitellään erikseen tapauskohtaisesti.

Laskutus

Lukukausimaksujen päivitetyt hinnat löytyvät Musiikkikoulu Groovehousen nettisivuilta: groovehouseoulu.fi/hinnasto

Laskut lähetetään joko sähköpostitse tai postitse.

Muskarin lukukaudesta (syys/kevät) lähetetään yksi lasku, joka sisältää kaikki lukukauden kokoontumiskerrat.

Tärkeää: olemme ulkoistaneet laskutuksen Ropo Capitalille. Olethan tarkkana laskun maksamisen kanssa, sillä Ropo Capital perii palkkion väärillä tiedoilla maksetusta laskusta.

Lasku on maksettava eräpäivään mennessä, tai opetus keskeytetään. Pyynnöt laskujen eräpäiväsiirroista tai maksamisesta useammassa erässä tulee lähettää osoitteeseen suvi@groovehouseoulu.fi ennen varsinaista eräpäivää. Viestissä tulee mainita laskun numero.

Maksuja maksettaessa on käytettävä laskun viitenumeroa.

Muut ehdot

Musiikkikoulu Groovehouse pidättää oikeuden muutoksiin.

Oppilas tai huoltaja/saattaja on velvollinen korvaamaan koulun irtaimistolle, kiinteistölle tai muulle omaisuudelle aiheuttamansa vahingon.

Musiikkikoulu ei vastaa naulakkoon tai muihin musiikkikoulun tiloihin jätetystä omaisuudesta.