top of page

BÄNDIOPETUS

ILMOITTAUDU SYYSKAUDELLE 2024!

BÄNDITUNNIT ALKAVAT MA 2.9.2024

Kokoamme uudet bändit aina syys- ja kevätkauden alussa. Mukaan voi tulla myös kesken lukukauden, jos vapaita paikkoja on.

 

Bänditunneilla harjoitellaan yhdessä soittamista ja esiintymistä opettajan ohjauksessa. Tunnit pidetään kerran viikossa ja ohjelmisto valitaan yhdessä opettajan kanssa. Kappaleet räätälöidään oppilaiden soittotaidon mukaan niin, että kaikki pääsevät soittamaan ja kaikilla on hauskaa!

Meiltä löytyvät kaikki bändisoittimet paikan päältä. Oma kitara, basso, haitari tms. kannattaa toki ottaa mukaan, jos sellainen on. Aikaisempaa kokemusta bändin kanssa soittamisesta ei vaadita.

Kauden viimeinen kerta voi olla esiintyminen lukukauden lopuksi pidettävässä konsertissa.

Jos jokin ryhmä ei toteudu tai siinä ei ole enää tilaa, ilmoitamme siitä ennen tuntien alkamista.

Lasten bändi  (9-12v)

Aikaisempaa bändisoittokokemusta ei tarvitse olla, mutta omasta soittimesta / laulamisesta olisi hyvä olla ainakin vähän kokemusta. Mukaan voi ilmoittautua omalla valmiilla bändillä vaikka kaveriporukalla tai vaihtoehtoisesti voimme kasata bändin itse mahdollisuuksien mukaan.

Tunneilla tärkeintä on musiikista nauttiminen ja yhdessä tekeminen. Opetus on kannustavaa ja tunneilla vallitsee rento ja iloinen ilmapiiri.

Nuorten bändi (13-17v) 

Aikaisempaa bändisoittokokemusta ei tarvitse olla, mutta oman soittimen / laulun perusteet olisi hyvä olla hallussa. Mukaan voi ilmoittautua omalla valmiilla bändillä, kaveriporukalla tai vaihtoehtoisesti voimme kasata bändin itse mahdollisuuksien mukaan kurssille osallistujista.

Opetus on kannustavaa ja tunneilla vallitsee rento ja iloinen ilmapiiri. Opetuksessa keskitytään yhteissoittoon, ohjelmiston harjoittelemiseen sekä esiintymiseen. Opastamme mielellämme bändejä tarvittaessa myös keikkamyynnissä, keikkojen järjestämisessä sekä muissa bänditoimintaan liittyvissä asioissa.

Aikuisten bändi (18v-) 

Aikaisempaa bändisoittokokemusta ei tarvitse olla, mutta oman soittimen / laulun perusteet olisi hyvä olla hallussa. Mukaan voi ilmoittautua omalla valmiilla bändillä, kaveriporukalla tai vaihtoehtoisesti voimme kasata bändin kurssille osallistujista.

Opetus on kannustavaa ja tunneilla vallitsee rento ja iloinen ilmapiiri. Opetuksessa keskitytään yhteissoittoon, ohjelmiston harjoittelemiseen sekä esiintymiseen. Opastamme mielellämme bändejä tarvittaessa myös keikkamyynnissä, keikkojen järjestämisessä sekä muissa bändiin liittyvissä asioissa.

bottom of page