MUSKARIT

KEVÄÄN 2023 MUSKARIT ALKAVAT KE 1.2.2023 

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN ON AUKI!

Ryhmien tarkemmat kuvaukset ja ilmoittautuminen alla.

HUOM: Huomioimme muskariryhmissä koronatilanteen ja pidämme hyvää huolta käsihygieniasta sekä soittimien ja tilojen desinfioinnista jokaisen käyttökerran jälkeen.

toys-2161403_1280.jpg

Vauvamuskari
(kevät 2023)

IKÄ: 3-18 kk
KESTO: 30 min
KE klo 16:30-17:00
HINTA: 129e (kevät)

Satumuskari_kuva.jpg

Taaperomuskari
(kevät 2023)

IKÄ: 18kk-3 v

KESTO: 30 min

KE klo 17:00-17:30

HINTA: 129e (kevät)

ukulele_neliö.jpeg

Soitinmuskari
(kevät 2023)

IKÄ: 4-6v

KESTO: 45 min

KE klo: 17:30-18:15

HINTA: 189e (kevät)

YLEISTÄ INFOA MUSKARISTA

 

Muskari on kokonaisvaltainen ja elämyksellinen harrastus niin lapselle kuin vanhemmallekin. Lapsen kiinnostus ja rakkaus musiikkia kohtaan herää ja syventyy musiikin varhaiskasvatuksen monipuolisten ja tavoitteellisten sisältöjen avulla. Muskari kehittää lapsen itsetuntoa, itseilmaisua ja sosiaalisia taitoja, vahvistaa musiikillisia ja kielellisiä valmiuksia sekä toimii luonnollisena jatkumona instrumenttiopintojen pariin ja kannustaa elinikäiseen musiikin harrastamiseen.

 

Lapset saavat muskarissa uusia kavereita ja myös samanikäisten lasten vanhemmat saavat tilaisuuden tutustua toisiinsa.  Soitto- ja laulutaitoa ei tarvita, vaan tärkeintä on musiikin tuoma riemu ja yhdessä iloitseminen.

Kaikissa muskariryhmissä huomioidaan lapsen sen hetkinen kehitysvaihe.

Huomioithan muskariin tullessasi, että lapsien keskinäinen ryhmädynamiikka muotoutuu vasta muutaman kerran jälkeen, joten ensimmäinen tai toinenkaan kerta ei vielä anna todellista kuvaa muskarista. Tästä syystä emme pidä tutustumiskertoja.

Jokaisen kauden (syksy/kevät) lopuksi pidämme muskariryhmän oman kevät-/joulujuhlan, jossa on myös pientä purtavaa ja juotavaa sekä lapsille että aikuisille. Kuvaamme myös muskarilaisten esitykset, joista perheet saavat mukavan muiston itselleen. Videot on tarkoitettu vain omaan käyttöön, niitä ei julkaista.