MUSKARIT

SYKSYN MUSKARIT ALKAVAT KE 14.9.2022

Ryhmien tarkemmat kuvaukset ja ilmoittautuminen alla.

HUOM: Huomioimme muskariryhmissä koronatilanteen ja pidämme hyvää huolta käsihygieniasta sekä soittimien ja tilojen desinfioinnista jokaisen käyttökerran jälkeen.

toys-2161403_1280.jpg

Vauvamuskari

IKÄ: 3-18 kk
KESTO: 30 min
KE klo 16:30-17:00
HINTA: 129e (syksy)

Satumuskari_kuva.jpg

Taaperomuskari

IKÄ: 18kk-3 v

KESTO: 30 min

KE klo 17:00-17:30

HINTA: 129e (syksy)

ukulele_neliö.jpeg

Soitinmuskari

IKÄ: 4-6v

KESTO: 45 min

KE klo: 17:30-18:15

HINTA: 189e (syksy)

YLEISTÄ INFOA MUSKARISTA

 

Muskari on kokonaisvaltainen ja elämyksellinen harrastus niin lapselle kuin vanhemmallekin. Lapsen kiinnostus ja rakkaus musiikkia kohtaan herää ja syventyy musiikin varhaiskasvatuksen monipuolisten ja tavoitteellisten sisältöjen avulla. Muskari kehittää lapsen itsetuntoa, itseilmaisua ja sosiaalisia taitoja, vahvistaa musiikillisia ja kielellisiä valmiuksia sekä toimii luonnollisena jatkumona instrumenttiopintojen pariin ja kannustaa elinikäiseen musiikin harrastamiseen.

 

Lapset saavat muskarissa uusia kavereita ja myös samanikäisten lasten vanhemmat saavat tilaisuuden tutustua toisiinsa.  Soitto- ja laulutaitoa ei tarvita, vaan tärkeintä on musiikin tuoma riemu ja yhdessä iloitseminen.

Kaikissa muskariryhmissä huomioidaan lapsen sen hetkinen kehitysvaihe.

Huomioithan muskariin tullessasi, että lapsien keskinäinen ryhmädynamiikka muotoutuu vasta muutaman kerran jälkeen, joten ensimmäinen tai toinenkaan kerta ei vielä anna todellista kuvaa muskarista. Tästä syystä emme pidä tutustumiskertoja. Kuitenkin jos kuukauden jälkeen lapsi ei viihdy muskarissa, on sopimus mahdollista purkaa.