top of page

YLEISINFO

Kuka voi tulla opiskelemaan Musiikkikoulu Groovehouseen?

 

Vastaus on: kaikki! Groovehouse tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista soiton ja laulun opetusta sekä aloittelijoille että vanhoille konkareille. Halusit sitten oppia uutta, kehittyä omassa instrumentissa tai laulussa, parantaa teknisiä taitoja, tulla ammattilaiseksi tai soitella/laulaa vain omaksi iloksi, autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Pääsykokeita ei ole vaan oppilaat otetaan sisään ilmoittautumisjärjestyksessä.

We also teach in english!

Miten ilmoittaudun tai pääsen tutustumaan?

Yksityistunneille ja muskariryhmiin ilmoittaudutaan tilaamalla tuote verkkokaupastamme. Jos jokin muskariryhmä ei toteudu, palautetaan maksu kokonaisuudessaan.

 

Halutessasi voit ensin tilata 30 minuutin "tutustumistunnin" yksityistunneillemme. Tutustumistunnin hinta on 39e. Tunnilla pääset tutustumaan musiikkikouluumme, opettajaan sekä soitto- tai lauluharrastukseen.

Ryhmätunneille emme pidä tutustumiskäyntejä.

Onko ikärajaa?

 

Soitto- ja laulutunneille ei ole ikärajaa, mutta suositusalaikäraja on kouluikä. Yläikärajaa ei ole sillä uskomme vahvasti, että aikuisenakin voi vielä oppia soittamaan ja laulamaan. Muskareihin yläikäraja on 6 vuotta.

Arvot, opetus ja oppimisympäristö

 

Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Musiikkikoulu Groovehousen keskeisiä arvoja ovat yksilöllisyys, tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja turvallinen oppimisympäristö. Jokainen oppilas on arvokas ja jokaisen yksilöllisyyttä ja ihmisoikeuksia kunnioitetaan kulttuurista riippumatta. Pääsykokeita ei ole, sillä jokaisella on oikeus saada laadukasta musiikinopetusta ja koulu uskoo myös kaikkien pystyvän oppia musiikkia ja kehittymään siinä.

Jokainen oppilas otetaan vastaan yksilönä ja tämä otetaan huomioon myös opetuksessa. Tämä tarkoittaa, että oppilas saa edetä opinnoissa omaan tahtiin ja tämän omat tavoitteet otetaan huomioon. Koulussa ei kannusteta kilpailuun tai muiden negatiiviseen arvosteluun.

Groovehousen keskeinen periaate on, että jokainen voi oppia soittamaan ja laulamaan.

 

Opetus on oppijalähtöistä sekä monipuolista ja oppimisympäristö on rento ja viihtyisä. Musisoinnin tulee olla hauskaa ja siitä tulee nauttia. Tunneilla ei tarvitse jännittää, sillä opettajat ovat kannustavia ja asiat opetetaan rennolla meiningillä oppilaan omaan tahtiin edeten. Kaikille oppilaille luodaan oma henkilökohtainen opetussuunnitelma, jota muokataan tarpeen mukaan.

Ammattitaitoiset opettajat

Groovehousella haluamme tarjota vain parasta mahdollista opetusta. Kaikki koulun opettajat ovat valmistuneet tai opiskelevat parhaillaan musiikin ja opettamisen ammattilaisiksi. Opetus on laadukasta ja nykyaikaista, sillä opettajillamme on käytössä tämän päivän parhaat tiedot ja taidot.

Pidämme pedagogista koulutusta erittäin tärkeänä, sillä opettajan työ on myös kasvatustyötä.

Oikeanlaisella ohjauksella ja kannustuksella oppilas voi saada kestävän ja antoisan suhteen musiikkiin ja soittamiseen, parhaimillaan jopa elinikäisen harrastuksen.

Ei sitoutumispakkoa koko lukuvuodelle

Meillä sinun ei tarvitse sitoutua käymään tunneilla koko lukuvuoden ympäri, vaan voit valita juuri sinulle sopivan tuntipaketin valikoimastamme. Pakettivalikoima löytyy HINNASTO -sivulta.

Lukukauden kesto ja lomat

 

Syyslukukaudella opetus alkaa elokuussa (n. vk 33) ja kestää joulukuun puoleen väliin saakka. Kevätkausi alkaa tammikuussa loppiaisen jälkeen (vk 2) ja jatkuu toukokuun loppuun saakka. Lomaa pidetään viikoilla 10 (hiihtoloma) ja 43 (syysloma). Myöskään arkipyhinä opetusta ei pääsääntöisesti ole.

Yhteydenpito

 

Yhteydenpito oppilaiden kanssa tapahtuu pääasiassa puhelimella, eli jos opettaja on esimerkiksi sairas, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä. Myös oppilasta pyydetään ilmoittamaan tekstiviestillä tunnin perumisesta.

Opettajien yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

bottom of page