top of page
Instruments Black and White

YRITYKSILLE

Haluaisitko järjestää yrityksesi henkilökunnalle jotain spesiaalia ja mukavaa yhdessä tekemistä? Onko yhteisössänne kenties musiikin ystäviä tai bändiporukoita? Käytättekö työssänne paljon ääntä ja haluaisitte oppia tekemään sen mahdollisimman terveellisesti ja taloudellisesti? 

Tarjoamme yrityksille erilaisia työpajoja, joita voimme myös räätälöidä juuri teidän toiveidenne mukaiseksi. Ammattitaitoiset opettajamme opastavat teitä mm. äänenkäytön perusteisiin, bändisoiton saloihin tai vaikkapa oman biisin tekemiseen! Aikaisempi soittotaito tai musiikin tietämys ei ole välttämätöntä, sillä opastamme kaikkia alusta alkaen!

Musiikkityöpajat ovat hauska kokemus sekä aikaisemmin musiikkia harrastaneille että aloittelijoille. Tärkeintä on musiikista nauttiminen, onnistumisen kokemukset sekä yhdessä tekeminen ja hauskanpito!

Äänenkäytön työpajassa opitaan käyttämään ääntä terveellisesti ja kestävästi. Saat myös työkaluja äänen huoltoon sekä rohkeutta esiintymiseen!

Valmiita työpajapakettejamme alla:

musician-2708190_1920.jpg

Bändityöpaja

Osallistujat pääsevät soittamaan bändissä erilaisia kappaleita toivomastaan musiikkityylistä ammattitaitosen ohjaajan opastuksella.

 

Jos soittimet eivät ole ennestään tuttuja, tutustutaan niihin ensin. Soittimia voidaan myös vaihdella osallistujien kesken.

Bändisoittimiin kuuluu mm. rummut, sähköbasso, sähkökitara, koskettimet ja laulu.

Minimiosallistujamäärä: 4 hklö:ä, Maksimiosallistujamäärä: 8 hklö:ä.

Kesto: 3h

Hinta: 449e

Microphone

Äänenkäytön työpaja

Äänenkäytön intensiivikurssilla käydään läpi äänen terveyteen ja kestävyyteen liittyviä perusasioita. Tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti räätälöity opetuspaketti

sisältää kirjallisen oppimateriaalin ja käytännön harjoituksia ohjaajan

johdolla. Kurssit sopivat ryhmille, jotka työskentelevät arjessa paljon äänen kanssa: kuoroille, opettajille, myyjille, puhujille, näyttelijöille jne. Kurssi sopii myös hyvin vaikkapa tyky/tyhy-päivien ohjelmaan!

Kesto: 1,5-2h

Maksimiosallistujamäärä: 20 hklö:ä

Hinta: 558e

songwriting-2757636_1280.jpg

Biisityöpaja

Biisityöpajassa tehdään koko porukalla tai ryhmissä oma kappale / kappaleita, jotka soitetaan joko osallistujien tai opettajien toimesta.

 

Osallistujat saavat valmiista kappaleista myös oman äänitteen muistoksi.

Kesto: 5-6h, riippuen 

osallistujamäärästä

Minimiosallistujamäärä: 4 hklö:ä, Maksimiosallistujamäärä: 16 hklö:ä.

Hinta:

4-8 hklö:ä 749e 

9-16 hklö:ä 890e

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin suunnitellaan lisää!

Kiitos viestistäsi! Vastaamme mahdollisimman pian.

bottom of page