TAAPEROMUSKARI

11kk-2v ikäiset lapset 

kesto 30 min 

KE klo 16:30-17:00

vanhempi mukana 

hinta: 99e (sis. 14 kertaa)

Otamme oppilaita myös kesken lukukauden, jos ryhmässä vain on tilaa. Hinta määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan.

HUOM: Kellonajat ovat suuntaa antavia. Ryhmät kootaan ilmoittautumisten mukaan ja ajat saattavat hieman muuttua, mikäli ryhmiä joudutaan yhdistämään.

Taaperomuskarissa syvennytään musiikin ilmiöihin. Taaperomuskari on tarkoitettu noin

1-2 –vuotiaille lapsille ja mukana ryhmissä on aina lapsen vanhempi tai läheinen aikuinen.

Taaperomuskarissa edetään aina lapsen ehdoilla. Taaperomuskari vahvistaa lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, mutta myös kehittää ryhmässä toimimiseen tarvittavia varhaisia sosiaalisia taitoja. Tässä kehitysvaiheessa lapsen kielellinen kehitys on vilkasta.

Taaperomuskarissa 30 minuutin mittaisen värikkään muskarituokion aikana sukelletaan monipuolisesti ja tavoitteellisesti  musiikin maailmaan laulujen, leikkien, lorujen, satujen, soittamisen, liikkumisen ja rentoutumisen avulla. Taaperomuskarissa liike ja rauhoittuminen vuorottelevat luonnollisella tavalla ja lapset pääsevät soittamaan monipuolisesti erilaisia rytmisoittimia. Taaperomuskari luo hyvän pohjan musiikin harrastamiselle myös jatkossa.

Huomioithan muskariin tullessasi, että lapsien keskinäinen ryhmädynamiikka muotoutuu vasta muutaman kerran jälkeen, joten ensimmäinen tai toinenkaan kerta ei vielä anna todellista kuvaa muskarista.