Bänditunnit

Bänditunneilla harjoitellaan yhdessä soittamista ja esiintymistä opettajan ohjauksessa. Tunnit pidetään kerran viikossa ja ohjelmisto valitaan yhdessä opettajan kanssa. Kappaleet räätälöidään oppilaiden soittotaidon mukaan niin, että kaikki pääsevät soittamaan ja kaikilla on hauskaa.

Aina lukukauden lopuksi bändit pääsevät esiintymään koulun konsertissa.

Lasten bändikoulu

Aikaisempaa bändisoittokokemusta ei tarvitse olla, mutta oman soittimen / laulun perusteet olisi hyvä olla hallussa. Mukaan voi ilmoittautua omalla valmiilla bändillä vaikka kaveriporukalla tai vaihtoehtoisesti voimme kasata bändin itse mahdollisuuksien mukaan.

Tunneilla tärkeintä on musiikista nauttiminen ja yhdessä tekeminen. Opetus on kannustavaa ja tunneilla vallitsee rento ja iloinen ilmapiiri.

Nuorten ja aikuisten bändikoulu

Aikaisempaa bändisoittokokemusta ei tarvitse olla, mutta oman soittimen / laulun perusteet olisi hyvä olla hallussa. Mukaan voi ilmoittautua omalla valmiilla bändillä, kaveriporukalla tai vaihtoehtoisesti voimme kasata bändin itse mahdollisuuksien mukaan.

Opetus on kannustavaa ja tunneilla vallitsee rento ja iloinen ilmapiiri. Opetuksessa keskitytään yhteissoittoon, ohjelmiston harjoittelemiseen sekä esiintymiseen. Opastamme mielellämme bändejä tarvittaessa myös keikkamyynnissä, keikkojen järjestämisessä sekä muissa bändiin liittyvissä asioissa.

ILMOITTAUDU: suvi@groovehouseoulu.fi