© 2019 Musiikkikoulu Groovehouse.

KUOROT

ILMOITTAUDU KEVÄÄN RYHMIIN JO NYT!

Kokoamme uudet kuorot aina syys- ja/tai kevätkauden alussa. Mukaan voi kuitenkin tulla myös kesken lukukauden, jos vapaita paikkoja on. Aina kannattaa siis kysyä! 

Jos jokin ryhmä ei toteudu tai siinä ei ole enää tilaa, ilmoitamme siitä ennen tuntien alkamista.

Aina lukukauden lopuksi kuorot pääsevät esiintymään koulun konsertissa.

Lasten kuoro (alkaa tammikuussa 2020)

Tule mukaan iloiseen joukkoon laulamaan! Lapsikuoro sopii kaikille laulamisesta innostuneille alakouluikäisille. Kuorossa lauletaan yhdessä yksi- ja moniäänisesti. Laulutaitoja kehitetään myös hauskojen ääniharjoitusten, musiikkiliikunnan ja leikin keinoin. Ohjelmistoomme sisältyy tuttujen laulujen lisäksi kuorolaisten toivekappaleita. Emme pidä laulukokeita, mukaan tarvitset vain reipasta laulumieltä!

Lauluryhmä

MAANANTAISIN KLO 19.00 (paikkoja vapaana!)

 

Lauluryhmässä tutustutaan lauluyhtyetoimintaan ja stemmalauluun turvallisessa ympäristössä ja ilon kautta. Kappaleet valitaan laulajien omien kiinnostusten kohteiden ja taitotason mukaan. Samalla opetellaan myös terveen äänenkäytön perusteita ja saadaan esiintymisvarmuutta omaan tekemiseen.

Popkuoro (alkaa tammikuussa 2020)

Pop-kuorossa keskitytään paitsi tekemään hyvää musiikkia, myös pitämään hauskaa ja nauttimaan yhdessä musisoinnista. Nuotinlukutaitoa ei vaadita, sillä korvakuulolta opetellaan paljon. Ohjelmisto valitaan yhdessä ja se pyritään pitämään sekä mielenkiintoisena että monipuolisena.

Kuorossa lauletaan lähtökohtaisesti 2-3 -äänisesti, riippuen osallistujamäärästä ja taitotasosta. Voi olla myös moniäänisempää. Kuorolaiset pääsevät vaikuttamaan ohjelmiston lisäksi myös sovitusten miettimiseen. Ohjelmisto on suomen- ja ulkomaankielistä poppia.

Kuoroon voivat hakea kaikki naiset ja miehet, joilla on ennestään jonkin verran laulukokemusta (ikä vähintään 16 vuotta).

Kaikille Pop kuoron hakijoille järjestetään lyhyt haastattelu, jossa annetaan myös laulunäyte.