Infoa

Kuka voi tulla Musiikkikoulu Groovehouseen?

Vastaus on: kaikki! Groovehouse tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista soiton ja laulun opetusta sekä aloittelijoille että vanhoille konkareille. Halusit sitten oppia uutta, kehittyä omassa instrumentissa tai laulussa, parantaa teknisiä taitoja, tulla ammattilaiseksi tai soitella/laulaa vain omaksi iloksi, autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Pääsykokeita ei ole vaan oppilaat otetaan sisään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miten pääsen tutustumaan?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen: tutustumaan@groovehouseoulu.fi. Kerro mikä sinua kiinnostaa ja milloin haluaisit tulla tutustumistunnille (30 min). Ilmoitathan myös, jos joku päivä tai kellonaika ei sinulle sovi. Tunnit pidetään pääsääntöisesti arkisin aikavälillä klo 15-21. Ilmoitamme sitten mahdolliset vapaat ajat, joista voit valita sinulle sopivan. Vastaamme viestiin mahdollisimman pian.

Tutustumistunti kestää 30 minuuttia ja voit sen jälkeen päättää, haluatko aloittaa tunnit.

Onko ikärajaa?

Soitto- ja laulutunneille ei ole ikärajaa, mutta suositusalaikäraja on kouluikä. Yläikärajaa ei ole, sillä aikuisenakin voi vielä oppia soittamaan ja laulamaan. Muskareihin yläikäraja on 6 vuotta.

Arvot, opetus ja oppimisympäristö

Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Musiikkikoulu Groovehousen keskeisiä arvoja ovat yksilöllisyys, tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja turvallinen oppimisympäristö. Jokainen oppilas on arvokas ja jokaisen yksilöllisyyttä ja ihmisoikeuksia kunnioitetaan kulttuurista riippumatta. Pääsykokeita ei ole, sillä jokaisella on oikeus saada laadukasta musiikinopetusta ja koulu uskoo myös kaikkien pystyvän oppia musiikkia ja kehittymään siinä.

Jokainen oppilas otetaan vastaan yksilönä ja tämä otetaan huomioon myös opetuksessa. Tämä tarkoittaa, että oppilas saa edetä opinnoissa omaan tahtiin ja tämän omat tavoitteet otetaan huomioon. Koulussa ei kannusteta kilpailuun tai muiden negatiiviseen arvosteluun.

Groovehousen keskeinen periaate on, että jokainen voi oppia soittamaan ja laulamaan. Opetus on oppijalähtöistä sekä monipuolista ja oppimisympäristö on rento ja viihtyisä. Musisoinnin tulee olla hauskaa ja siitä tulee nauttia. Tunneilla ei tarvitse jännittää, sillä opettajat ovat kannustavia ja asiat opetetaan rennolla meiningillä oppilaan omaan tahtiin edeten. Kaikille oppilaille luodaan oma henkilökohtainen opetussuunnitelma, jota muokataan tarpeen mukaan.

Kaikki soitto- ja laulutunnit pidetään yksityistunteina. Bänditunnit, kuorot ja muskarit pidetään ryhmissä.

Ammattitaitoiset opettajat

Groovehousella haluamme tarjota vain parasta mahdollista opetusta. Kaikki koulun opettajat ovat valmistuneet tai opiskelevat parhaillaan musiikin ja opettamisen ammattilaisiksi. Opetus on laadukasta ja nykyaikaista, sillä opettajillamme on käytössä tämän päivän parhaat tiedot ja taidot.

Pidämme pedagogista koulutusta erittäin tärkeänä, sillä opettajan työ on myös kasvatustyötä.

Oikeanlaisella ohjauksella ja kannustuksella oppilas voi saada kestävän ja antoisan suhteen musiikkiin ja soittamiseen, parhaimillaan jopa elinikäisen harrastuksen.

Ei sitoutumispakkoa koko lukuvuodelle

Meillä sinun ei tarvitse sitoutua käymään tunneilla koko lukuvuoden ympäri, vaan voit valita juuri sinulle sopivan tuntipaketin valikoimastamme. Pakettivalikoima löytyy Hinnasto -sivulta. 

Henkilökohtainen opetusuunnitelma

Kaikille oppilaille luodaan oma henkilökohtainen opetussuunnitelma, jota muokataan tarpeen mukaan. Opetussuunnitelmaan on mahdollista sisällyttää mm. seuraavia osa-alueita:

 • soittimen / laulun perusteet (mm. asento, soittimen viritys)
 • teoria
 • nuotinluku
 • rytmiikka
 • tekniikka
 • eri tyylilajit (rock, pop, blues, r&b, iskelmä, latin, jazz, ym.)
 • dynamiikka
 • improvisointi
 • ohjelmiston harjoitteleminen
 • metronomin käyttö
 • ym…

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake täytetään heti ensimmäisen tunnin alussa yhdessä opettajan kanssa. Lomakkeen täyttäjän on oltava täysi- ikäinen. Tuntipaketin voi halutessaan valita vasta tunnin lopussa. Opettajamme auttavat mielellään sinua sopivan tuntipaketin valinnassa.

Yhteydenpito

Yhteydenpito oppilaiden kanssa tapahtuu pääasiassa puhelimella, eli jos opettaja on esimerkiksi sairas, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä. Myös oppilasta pyydetään ilmoittamaan tekstiviestillä tunnin perumisesta.

Lukukauden kesto ja lomat

Kevätlukukaudella opetus alkaa loppiaisen jälkeen (vk 2) ja kestää toukokuun loppuun saakka. Kesän jälkeen tunnit alkavat taas elokuussa (n. vk 33) ja jatkuvat joulukuun puoleen väliin saakka. Lomaa pidetään viikoilla 10 (hiihtoloma) ja 43 (syysloma). Myöskään arkipyhinä opetusta ei pääsääntöisesti ole.

Toimitusehdot

Toimitusehtomme ovat luettavissa Hinnasto -sivun oikeasta palkista.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaselosteemme löytyy tämän sivun oikeanpuoleisesta palkista. —>  (Mobiilinäkymässä sivun lopussa.)

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Yhteenveto henkilötietojen keräämisestä ja käytöstä Musiikkikoulu Groovehousessa:

Musiikkikoulu Groovehouse kerää asiakkaiden tietoja pääasiassa laskuttamista ja tiedottamista varten. Henkilötietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille. Alta voit lukea tarkemmin, mitä tietoja kerätään ja mihin tarkoituksiin.

Uutiskirjeen tilaajille lähetetään tietoa musiikkikoulun uutisista, tarjouksista, arvonnoista, kampanjoista ja ajankohtaisista tapahtumista. Tilaaja hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös Musiikkikoulu Groovehouseen liittyvää markkinointimateriaalia. Sähköpostilistalle liittyneet voivat peruuttaa tilauksensa helposti jokaisen saapuneen viestin alaosassa olevasta linkistä milloin vain. Peruutus tulee välittömästi voimaan.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10§ ja 24§ mukainen.

1. Rekisterinpitäjä

Musiikkikoulu Groovehouse (Y-tunnus 2716250-1)
Piltosentie 66
90940 Jääli

2. Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö

Suvi Buckman
Puhelin 050 354 2199
Sähköposti: suvi@groovehouseoulu.fi

3. Rekisterin nimi

Musiikkikoulu Groovehousen oppilasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on hyödyllisten asioiden tiedottaminen asiakkaille, laskutustietojen kerääminen sekä oppilasrekisterin ylläpitäminen. Rekisteriä käytetään myös asiakaskyselyihin ja tiedottamiseen, markkinointiin, toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja ei missään tapauksessa luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilön tai yrityksen tietojen rekisteröinti johtuu lakiin perustuvasta rekisteröintivelvoitteesta.

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseksi ja yhteystietoja tarvitaan laskutusta varten. Myös koulun tiedotteiden lähettämistä ja opettajien yhteydenpitoa varten tarvitaan oppilaiden ja huoltajien puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Henkilötietoja voidaan käsitellä asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja niihin liittyvän viestinnän ja markkinoinnin hoitamisen, toteuttamisen, kehittämisen ja seurannan vuoksi.

Oppilaiden henkilötietoja käsitellessään Musiikkikoulu Groovehouse noudattaa henkilötietolakia, lakia yksityisyyden suojasta, tietoturvasta sekä muuta tietosuojaan liittyvää lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa.

6. Yksityisyys ja tietosuoja

Musiikkikoulu Groovehousen asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille missään tilanteessa.

7. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää musiikkikoulun oppilaiden ja alaikäisten oppilaiden vanhempien henkilötietoja. Rekisterissä käsitellään edellä määritettyjen tarkoitusten kannalta tarpeellisia henkilötietoja. Tällaisia ovat etenkin henkilön etu- ja sukunimi, henkilötunnus, syntymäaika, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Henkilötunnus tarvitaan luottotietojen tarkistusta varten.

Lisäksi rekisterissä on opintojen alkamispäivä sekä valokuvien, videoiden ja tuotosten käyttölupa tai -kielto.

Laskutusrekisterissä on laskutus- ja perintätiedot.

Uutiskirjeiden lähettämisessä käytettävä palvelu Active Campaign kerää kunkin käyttäjän kohdalta tietoa siitä, mitä Groovehousen lähettämiä sähköposteja on avannut ja millä sivuilla on käynyt näiden kyseisten viestien linkkien kautta, jos niitä on viesteissä ollut. Näitä tietoja käytetään siihen, että Musiikkikoulu Groovehouse osaa kohdistaa viestintänsä uutiskirjeiden tilaajien tarpeita palveleviksi. Niiden avulla listoilta myös osataan poistaa ne, jotka eivät reagoi viesteihin. Näin heidän sähköposteihinsa ei lähde turhia viestejä.

8. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri perustuu Musiikkikoulu Groovehousen oppilaaksi ilmoittautuneiden antamiin tietoihin. Ilmoittautuneet ilmoittavat suostumuksensa toimitusehtoihin ilmoittautumisen yhteydessä. Toimitusehdot ja tietosuojaseloste ovat luettavissa internetsivustolla groovehouseoulu.fi

9. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta Musiikkikoulu Groovehousen ulkopuolelle markkinointi-, myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Tietoja ei luovuteta Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

10. Tietojen säilytys

Tietoja säilytetään vain sen ajan, kun se on asianmukaista eikä henkilötietoja säilytetä pidempään kuin on tarpeen.

11. Rekisterin suojaus ja tietojen käsittely

Manuaalinen aineisto: Tietoja säilytetään rekisterinpitäjän lukituissa tiloissa.

Sähköinen aineisto: Henkilötiedot siirtyvät SSL-suojatun sivuston (groovehouseoulu.fi) kautta tehdyn ilmoittautumisen kautta musiikkikoulun sähköpostiin, josta tieto siirretään Privacy Shield-suojattuun Google Sheets- taulukkolaskentaohjelmaan. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä yksilöidyillä rekisterinpitäjän työntekijöillä eli opettajilla, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. Käyttäjät tunnistetaan käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.

Tietoja käsitellään huolellisesti ja luottamuksellisesti. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterin henkilötietojen tarpeellisuus arvioidaan säännöllisesti. Virheelliset tiedot korjataan säännönmukaisesti. Tiedot tuhotaan välittömästi, kun henkilön tiedot käyvät tarpeettomiksi rekisterin käyttötarkoituksen kannalta.

12. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröidyn pyynnöstä teemme henkilötietoihin tarpeelliset oikaisut ja täydennykset tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot. Tarkastuspyynnöt osoitetaan Suvi Buckmanille, yhteystiedot yllä.

13. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Musiikkikoulu Groovehouse oikaisee, poistaa tai täydentää asiakasrekisterissään olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn asiakkaan vaatimuksesta. Asiakas voi tehdä mahdollisen korjauspyyntönsä kirjallisesti postittamalla omakätisesti allekirjoitetun yksilöidyn korjauspyynnön asiakasrekisterin yhteyshenkilölle Musiikkikoulu Groovehouse -yrityksen postiosoitteeseen. Tiedonkorjaamispyynnöt osoitetaan Suvi Buckmanille, ks. yhteystiedot yllä.