Hinnasto

KESÄKURSSIT:

UKULELE -kesäkurssi (5 x 60 min) – 99 e

Intensiivisellä ryhmäkurssilla opit soittamaan ukulelea ja saat valmiudet myös itsenäiseen harjoitteluun!

Aikataulu: ma 1.7, ti 2.7, to 4.7, ma 8.7. ja ti 9.7.

Klo 17.30-18.30

LISÄTIETOA JA ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLLÄ

 

MINI-BÄNDILEIRI 22.-24.7. – 149 e

Mini-Bändileiri on soittamisesta tai laulamisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille suunnattu iltaleiri. Leirillä opitaan soittamaan bändissä ja harjoitellaan yhdessä tuttuja kappaleita. Bändit kootaan osallistujien iän mukaan. Alaikäraja on 8 vuotta.

Leirin lopuksi harjoitellut kappaleet äänitetään ja jokainen osallistuja saa äänitteen itselleen muistoksi.

Hintaan sisältyy opetus sekä välipala jokaisena päivänä.

Ilmoittautumiset on tehtävä su 21.7. mennessä.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ

LEIRIN AIKATAULU:

ma 22.7.  klo: 16-20

ti 23.7.     klo: 16-20

ke 24.7.   klo: 16-20

HINNASTO 2019-2020

Kaikki hinnat sisältävät alvin.

Toimitusehtomme löydät sivun oikeanpuoleisesta palkista. —> (Mobiilinäkymässä sivun lopussa.)

YKSITYISTUNNIT

Voit varata ensimmäisen tunnin, vaikket vielä olisi varma, minkä paketin haluat valita. Ensimmäisen tunnin jälkeen voikin olla helpompi valita sinulle sopiva tuntipaketti, ja opettaja neuvoo tässä asiassa mielellään. Jos päätät hankkia jonkin paketin viimeistään ensimmäisen tunnin lopuksi, lasketaan ensimmäinen tunti kuuluvaksi tuntipakettiin.

Tunnin kesto on 30, 45 tai 60 minuuttia ja sen saa valita itse. Lapsille suosittelemme 30 minuutin pituisia tunteja. Nuorille ja aikuisille sopivat paremmin 45 tai 60 min. pituiset tunnit.

hinnasto_yksityistunnit

* Jos paketti maksetaan erissä, lasku lähetetään kerran kuussa. Ensimmäiset kuukaudet laskutetaan irtotunnin mukaisen hinnan perusteella. Viimeiset yksi-kaksi laskua ovat tasauslaskuja, joissa otetaan huomioon paketin mukaiset alennukset.

Lisätunnit: Kevätlukukausi -pakettiin voi halutessaan ottaa 1-8 lisätuntia samaan tuntihintaan. Tunnit tulee käyttää heinäkuun loppuun mennessä.

Kaikki yksityistunnit saatavana myös lahjakortteina!

MUSKARIT

hinnasto_muskarit

Yksi muskarin kokoontumiskerroista on Groovehousen yhteinen konsertti syksyllä sekä keväällä.

Ilmoittaudu muskariin TÄÄLLÄ

BÄNDITUNNIT

hinnasto_bänditunnit

KUOROT 

hinnasto_kuorot

Kaikissa ryhmissä lukukauden kokoontumiskerroista yksi on on esiintyminen Groovehousen joulu- tai kevätkonsertissa.

ALENNUKSET

 • Perhealennus on -10%. Annetaan toiselle perheenjäsenelle edullisemmasta paketti- tai lukukausimaksusta.
 • Alennus kahden viikottaisen tunnin paketti- tai lukukausimaksusta on -10%. Alennus annetaan edullisemmasta paketti- tai lukukausimaksusta.
 • Bändituntialennus 10%. Annetaan bänditunneista, kun oppilas käy sekä bändi- että yksityistunneilla.

MUUT MAKSUT

 • Uuden oppilaan rekisteröintimaksu 10e, joka peritään vain kerran ja veloitetaan ensimmäisessä laskussa. (Poikkeuksena irtotunnit, jossa rekisteröintimaksu kuuluu tunnin hintaan.)

Tule tutustumaan!

Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla: tutustumaan@groovehouseoulu.fi, niin sovitaan sinulle sopiva tutustumisaika. Jos tutustumisen jälkeen et halua jatkaa tunteja, ei tutustumistunnista veloiteta maksua.

TOIMITUSEHDOT

TUTUSTUMINEN, ILMOITTAUTUMINEN JA TUNTIEN PERUUTTAMINEN

 • Oppilaat otetaan sisään ilman pääsykokeita ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaita oppilaspaikkoja voi kysellä ympäri vuoden.
 • Tutustumistunnista (vain yksityistunnit) ei veloiteta maksua, jos tunteja ei halua jatkaa. Jos tutustumisen jälkeen jatkaa, veloitetaan myös tutustumiskerta ensimmäisessä laskussa.
 • Sekä yksityis- että ryhmätunneille ilmoittautuminen on sitova koko paketin ajaksi.
 • Jos oppilaspaikka perutaan kesken tuntipaketin, veloitamme maksun kokonaisuudessaan. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä.
 • Lahjakortit: Lahjakortti on voimassa 6 kk (kesä- ja heinäkuuta lukuunottamatta). Lahjakorttiin merkityn paketin voi käyttää mihin tahansa instrumenttiin. Se tulee kuitenkin valita ennen käytön aloitusta, eikä sitä sen jälkeen voi vaihtaa. Lahjakortin käyttämättä jääneitä tunteja ei hyvitetä.

POISSAOLOT

 • Opettaja korvaa poissaolonsa joko pitämällä tunnit erikseen ilmoitettavana ajankohtana tai järjestämällä sijaisen. Korvaustunteja voidaan pitää joskus myös esim. viikonloppuisin tai lukuvuoden päätteeksi.
 • Opettajan poissaoloista ilmoitetaan oppilaalle tekstiviestillä. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan yhteystietojen muutoksesta musiikkikoululle.
 • Oppilaan äkillisiä poissaoloja ei pääsääntöisesti korvata. Poikkeuksena erikoistapaukset, kuten esim. tapaturmat ja pitkäaikaiset sairaudet.
 • Poissaoloista tulee ilmoittaa aina suoraan opettajalle tekstiviestitse. Opettajien yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot -sivulta.
 • Alle viiden kerran tuntipaketeissa oppilaan poissaoloja saa olla 2 kpl. Viiden kerran ylittävissä paketeissa poissaoloja saa olla 1 kpl. Näistä poissaoloista ei laskuteta.
 • Jos oppilaspaikka perutaan, maksettuja maksuja ei palauteta. Erikoistapaukset, kuten pitkäaikaiset sairaudet, käsitellään erikseen tapauskohtaisesti.

LASKUTUS

 • Lukukausimaksujen päivitetyt hinnat löytyvät Musiikkikoulu Groovehousen Hinnasto -sivulta.
 • Jokaiselta uudelta oppilaalta peritään 10€ rekisteröintimaksu, joka peritään vain kerran ja veloitetaan ensimmäisessä laskussa. (Poikkeuksena irtotunnit, jossa rekisteröintimaksu kuuluu tunnin hintaan.)
 • Laskut lähetetään joko sähköpostitse tai postitse.
 • Tärkeää: olemme ulkoistaneet laskutuksen Ropo Capitalille. Olethan tarkkana laskun maksamisen kanssa, sillä Ropo Capital perii palkkion väärillä tiedoilla maksetusta laskusta.
 • Jos maksusuoritus on myöhässä yli kaksi viikkoa, opetus voidaan keskeyttää. Pyynnöt laskujen eräpäiväsiirroista tai maksamisesta useammassa erässä tulee lähettää osoitteeseen laskutus@groovehouseoulu.fi ennen varsinaista eräpäivää. Viestissä tulee mainita laskun numero.
 • Maksuja maksettaessa on aina käytettävä laskun viitenumeroa, jotta tiedämme kenen maksusta on kyse.
 • Jos maksusuoritus on myöhässä kohtuuttoman paljon, opetus voidaan keskeyttää. Pyynnöt laskujen eräpäiväsiirroista tai maksamisesta useammassa erässä tulee lähettää osoitteeseen info@groovehouseoulu.fi ennen varsinaista eräpäivää. Viestissä tulee mainita laskun numero.

MUUT EHDOT

 • Musiikkikoulu Groovehouse pidättää oikeuden muutoksiin.
 • Oppilas tai huoltaja/saattaja on velvollinen korvaamaan koulun irtaimistolle, kiinteistölle tai muulle omaisuudelle aiheuttamansa vahingon.
 • Musiikkikoulu ei vastaa naulakkoon tai muihin musiikkikoulun tiloihin jätetystä omaisuudesta.

TIETOSUOJASELOSTE

Musiikkikoulu Groovehouse noudattaa tietosuoja-asetuksia ja on laatinut asiaan kuuluvat ohjeet. Tietosuojaseloste on luettavissa Infoa -sivun oikeasta palkista (mobiilinäkymässä sivun alalaidassa).