Kuorot

Lapsikuoro

Tule mukaan iloiseen joukkoon laulamaan! Lapsikuoro sopii kaikille laulamisesta innostuneille alakouluikäisille. Kuorossa lauletaan yhdessä yksi- ja moniäänisesti. Laulutaitoja kehitetään myös hauskojen ääniharjoitusten, musiikkiliikunnan ja leikin keinoin. Ohjelmistoomme sisältyy tuttujen laulujen lisäksi kuorolaisten toivekappaleita. Emme pidä laulukokeita, mukaan tarvitset vain reipasta laulumieltä!

Pop-kuoro

Pop-kuorossa keskitytään paitsi tekemään hyvää musiikkia, myös pitämään hauskaa ja nauttimaan yhdessä tekemisestä. Nuotinlukutaitoa ei tarvitse olla. Ohjelmisto valitaan yhdessä ja se pyritään pitämään sekä mielenkiintoisena että monipuolisena.

Rock-kuoro

Rock-kuoroon ovat tervetulleita kaikki rock-musiikista innostuvat, kaikenikäiset laulusta kiinnostuneet ihmiset! Kuoron ohjelmisto kootaan yhdessä meidän näköiseksi hienoksi paketiksi. Nuotinlukutaito on plussaa, muttei välttämätön. Kuoroon ei ole laulukokeita, joten kaikki innokkaat pääsevät mukaan. Pääasia on vain, että nautit yhdessä musisoimisesta ja mahtavasta meiningistä!

Seniorikuoro

Seniorikuoroon ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet seniorit. Lauluohjelmiston kokoamme yhdessä, ja sen lähtökohtana ovat kaikkien tuntemat klassikot. Teemme lempeitä ja rentoja ääniharjoituksia, jotka edesauttavat oman
äänen löytämistä. Kaikki osaavat laulaa, ja jokaisella on oma ainutlaatuinen ääni, joka saa kuulua. Emme pidä laulukokeita eikä sinun tarvitse osata lukea nuotteja, vaan riittää kun pidät laulamisesta. Liity siis mukaan rentoon ja kannustavaan joukkoomme. Annetaan laulun kajahtaa!