Kuorot

Lapsikuoro

(uusi kuoro alkaa syksyllä 2019)

Tule mukaan iloiseen joukkoon laulamaan! Lapsikuoro sopii kaikille laulamisesta innostuneille alakouluikäisille. Kuorossa lauletaan yhdessä yksi- ja moniäänisesti. Laulutaitoja kehitetään myös hauskojen ääniharjoitusten, musiikkiliikunnan ja leikin keinoin. Ohjelmistoomme sisältyy tuttujen laulujen lisäksi kuorolaisten toivekappaleita. Emme pidä laulukokeita, mukaan tarvitset vain reipasta laulumieltä!

Rock-kuoro

(uusi kuoro alkaa syksyllä 2019)

Rock-kuoroon ovat tervetulleita kaikki rock-musiikista innostuvat, kaikenikäiset laulusta kiinnostuneet ihmiset! Kuoron ohjelmisto kootaan yhdessä meidän näköiseksi hienoksi paketiksi. Nuotinlukutaito on plussaa, muttei välttämätön. Kuoroon ei ole laulukokeita, joten kaikki innokkaat pääsevät mukaan. Pääasia on vain, että nautit yhdessä musisoimisesta ja mahtavasta meiningistä!

Lauluryhmä

Lauluryhmässä tutustutaan lauluyhtyetoimintaan ja stemmalauluun turvallisessa ympäristössä ja ilon kautta. Kappaleet valitaan laulajien omien kiinnostustenkohteiden ja taitotason mukaan. Samalla sivutaan myös terveen äänenkäytön perusteita ja saadaan esiintymisvarmuutta omaan tekemiseen.

Pop-kuoro

(uusi kuoro alkaa syksyllä 2019)

Pop-kuorossa keskitytään paitsi tekemään hyvää musiikkia, myös pitämään hauskaa ja nauttimaan yhdessä musisoinnista. Nuotinlukutaitoa ei vaadita, sillä korvakuulolta opetellaan paljon. Ohjelmisto valitaan yhdessä ja se pyritään pitämään sekä mielenkiintoisena että monipuolisena.

Kuorossa lauletaan lähtökohtaisesti 2-3 äänisesti, riippuen osallistujamäärästä ja taitotasosta. Voi olla myös moniäänisempää. Kuorolaiset pääsevät vaikuttamaan ohjelmiston lisäksi myös sovitusten miettimiseen. Ohjelmisto on suomen- ja ulkomaankielistä poppia.

Kuoroon voivat hakea kaikki naiset ja miehet, joilla on ennestään jonkin verran laulukokemusta (ikä vähintään 16 vuotta).

Kaikille hakijoille järjestetään lyhyt haastattelu, jossa annetaan myös laulunäyte.