Kuorot

Pop-kuoro (UUSI RYHMÄ ALKAA MA 21.1.2019 KLO 18:30-20:00)

ILMOITTAUDU: suvi@groovehouseoulu.fi

Pop-kuorossa keskitytään paitsi tekemään hyvää musiikkia, myös pitämään hauskaa ja nauttimaan yhdessä musisoinnista. Nuotinlukutaitoa ei vaadita, sillä korvakuulolta opetellaan paljon. Ohjelmisto valitaan yhdessä ja se pyritään pitämään sekä mielenkiintoisena että monipuolisena.

Kuorossa lauletaan lähtökohtaisesti 2-3 äänisesti, riippuen osallistujamäärästä ja taitotasosta. Voi olla myös moniäänisempää. Kuorolaiset pääsevät vaikuttamaan ohjelmiston lisäksi myös sovitusten miettimiseen. Ohjelmisto on suomen- ja ulkomaankielistä poppia.

Kuoroon voivat hakea kaikki naiset ja miehet, joilla on ennestään jonkin verran laulukokemusta (ikä vähintään 16 vuotta).

Kaikille hakijoille järjestetään lyhyt haastattelu, jossa annetaan myös laulunäyte.

Kuoro kokoontuu kevään aikana 16 kertaa.

Lapsikuoro

Tule mukaan iloiseen joukkoon laulamaan! Lapsikuoro sopii kaikille laulamisesta innostuneille alakouluikäisille. Kuorossa lauletaan yhdessä yksi- ja moniäänisesti. Laulutaitoja kehitetään myös hauskojen ääniharjoitusten, musiikkiliikunnan ja leikin keinoin. Ohjelmistoomme sisältyy tuttujen laulujen lisäksi kuorolaisten toivekappaleita. Emme pidä laulukokeita, mukaan tarvitset vain reipasta laulumieltä!

Rock-kuoro

Rock-kuoroon ovat tervetulleita kaikki rock-musiikista innostuvat, kaikenikäiset laulusta kiinnostuneet ihmiset! Kuoron ohjelmisto kootaan yhdessä meidän näköiseksi hienoksi paketiksi. Nuotinlukutaito on plussaa, muttei välttämätön. Kuoroon ei ole laulukokeita, joten kaikki innokkaat pääsevät mukaan. Pääasia on vain, että nautit yhdessä musisoimisesta ja mahtavasta meiningistä!

Seniorikuoro

Seniorikuoroon ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet seniorit. Lauluohjelmiston kokoamme yhdessä, ja sen lähtökohtana ovat kaikkien tuntemat klassikot. Teemme lempeitä ja rentoja ääniharjoituksia, jotka edesauttavat oman
äänen löytämistä. Kaikki osaavat laulaa, ja jokaisella on oma ainutlaatuinen ääni, joka saa kuulua. Emme pidä laulukokeita eikä sinun tarvitse osata lukea nuotteja, vaan riittää kun pidät laulamisesta. Liity siis mukaan rentoon ja kannustavaan joukkoomme. Annetaan laulun kajahtaa!